Od razu wypatrzyliśmy KOMBUCZĘ, NAPÓJ, KTÓRYM INTERESUJE SIĘ CAŁY ŚWIAT. Pierwsze wzmianki o kombuczy pochodzą z około 220 roku p.n.e. Wywodzi się z Mandżurii i wyróżnia się cennymi związkami. A kombucza to napój fermentowany, działający przeciwbakteryjnie, musujący, o słodko-kwaśnym smaku i owocowym aromacie. Napój pozyskiwany jest na skutek słodkiej herbaty i udziałowi grzybka herbacianego.
Wśród bogatego asortymentu prozdrowotnych produktów zwróciliśmy uwagę na miody z własnej pasieki, konfitury z rajskich jabłuszek, żurawinę z jabłkiem do mięs i serów, ocet jabłkowy i wszelkie inne, np. ocet z żółtlicą do stosowania jako płukanka na włosy, też różnorodne oleje. I kasze.
Także kosmetyki własnej produkcji: kremy, np. pod oczy z aksamitki; serum; balsamy – np. do ust; kule do kąpieli; maści – np. lawendowo - laurowa na ból migrenowy, uspokajająca; dezodoranty, np. w kremie. Mydła sodowe- np. imbirowo - kurkumowe czy szałwiowe; i potasowe (te w postaci pasty), np. trawa cytrynowa, bergamotka, lawenda.
Ze względu na wartości proponowanych produktów, służących zdrowiu, podajemy numer do kontaktów z Anną Machnowską 605464040.
GMD